2014-05-26 Seurakuntakeskus

Kesäkuu on kynnyksellä ja jokaisella löytyy jotain mielenkiintoista tekemistä luonnon helmassa joten tapaamisessa meitä olikin täällä kertaa vain kuusi henkeä, mutta parhaita aktivisteja, jotka ovat valmiit "uhraamaan" muutaman kesäpäivän aatteellemme, eli  tuomaan esille inkeriläisyyttä sellaisena kuin jokainen meistä on sen kokenut ja kokee edelleen.

Seuraava harjoittelu tehdään maanantaina 2.6., klo 17 Kalastuspuiston Hiljan pihalla ja samalla viimeistellään Inkeri Klubin näyttelyä siellä. Tervetuloa mukaan!

Конечно летние дни привлекают в природу и в более интересные дела как например, приходить к нам в клуб  и готовить выступления на лето, но всё же приятно отметить, что наиболее активные 6 человек пришли и готовы "пожертвовать" несколько летних дней на то, чтобы нашими выступлениями познакомить окружающих людей с историей народа Ингрии на наших собственных примерах.
Следующую репетицию проводим в Каластуспуйсто в Хильян пиха и заодно приводим в порядок там выставку Клуба Ингрии. Добро пожаловать!

Pöytäkirja

2014-05-26 Kokous


Kokouskutsu


Comments