2014-03-10 Sininen talo

Тänään 10.3.14 niin kuin oli ilmoitettu lehdessä kokoonnuimme Sinisellä talolla Naisten päivän merkeissä. Ensin vaihdoimme mielipiteitä  Inkeriläisten illasta 6.3.14 sitten oli vuoro lauluille ja runoille niin suomeksi kuin venäjäksi. Muistelimme eloa ennen muuttoa Suomeen. Pieni valokuvakertomus tapahtumasta.

Сегодня 10. 3. 14 как и было объявлено в газете мы собрались по поводу дня 8 марта. Сначала подводили итоги вечера 6.3.14 в городской библиотеке . Потом читали стихи и пели песни на финском и русском языке. Вспоминали жизнь до переезда Финляндию. Небольшой фотомонтаж о вечере.

20 I UUTISVUOKSI I SÄÄ I Sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Inkeri Klubi ry

Kiitämme kaikkia Inkeriläisten iltaan osallistuneita. Meitä oli 30. Klubin teeilta huomenna maanantaina. Sinisellä talolla klo 19-21 laulun ja runon merkeissä Kansainvälisen Naistenpäivän kunniaksi. Vapaa pääsy.

Клуб Ингрпя

Благодарим всех участников нашего вечера. Завтра 10 марта вечер стихов и песен в честь Международного Женского дня с чаепитием. Добро пожаловать!

2014-03-10 Sininen talo
Comments