2014-02-17 Sininen talo/Синий дом

Tänään klo 17-19 ajassa pidimme kokoontumisen, jossa Helmi esitteli kauniin käsityön,  joka on koottu vanhoista postikorteista. Rasia on tosi hieno vaikka sitten lahjaksi, mutta vaatii ahkeruutta ja tarkkaa työtä.
Joskus Helmi voisi meille opettaa. Helmi valmistelee runon lukemista "Inkeriläisen illassa".

Aili toi kerholle hienoja käsitöitä, joita hän valmistelee "Inkeriläisen Illan" pieneen näyttelyyn ja ehdotti, että  6.3., illassa olisi hyvä kiinnittää huomiota Kansainväliseen naisten päivään ja ehdotti runoa.

Lempi ehdotti laittaa esitystaululle myös kertomuksia inkeriläisten kokemuksista karkotusmatkoista Neuvostoliitossa ja lupasi valmistaa omia piirroksia.

Viola kertoi lyhyesti oman kirjoituksen, joka oli julkaistu viikon vaihteessa  " Imatralainen" lehdessä ja jota tulee esittämään "Inkeriläinen illassa".
"Inkeriläinen, mistä tulet ja mihin olet menossa?".
Kuuntelimme  Inkerin hymniä " Nouse Inkeri" ja katsoimme Veikon esittämää tietokoneelta videota vanhasta Inkeristä.  Myös mietimme Veikon esittämän kysymyksen : Kannattaako tehdä ilmoituksia lehteen vielä ennen 6.3., iltaa?

Seuraava tapaaminen meillä onkin sitten viikon päästä, eli maanantaina 24.02.14 klo 10 -18
Tervetuloa!
Comments