Imatra-päivän tapaaminen 13.3. klo 16 Imitsin toimistossa

lähettänyt Viola Heistonen 15.3.2014 klo 13.53
Tervehdys,
toivotan teidät lämpimästi tervetulleeksi Imitsin toimistoon torstaina 13.3. klo 16 suunnittelemaan, ideoimaan ja valmistelemaan elokuisen Imatra-päivän ohjelmaa. Osoite on Lappeentie 12, Imatra. Toivon, että ilmoittaisitte minulle ennakkoon viimeistään 11.3. mennessä pääsettekö paikalle. 

Edellinen ideointituokio synnytti valtavan määrän erilaisia ideoita ja niitä on nyt kehitetty sitten eteenpäin. Uusiakin ideoita voi edelleen kehittää, mutta pääpaino tapaamisessa on ideoista konkretian suuntaan enimmäkseen. Ohessa liitteenä kootusti ideat sellaisina, kun ne minulle tulivat.

Paikalla jakaudutaan pienempiin ryhmiin ja näissä tiimeissä valmistellaan ohjelmaa eteenpäin. Tiimit määräytyvät yhteisten intressien perusteella ja Imatra-päivän ydinsuunnitteluryhmä tekee jaon paikan päällä. Ennakkoon ei siis tarvitse pohtia tai vaivata itseään kenenkään tällä asialla. Syyt jakoon ovat täysin käytännölliset, eli työryhmän koko on kasvanut niin suureksi, ettei ole käytännöllistä pohtia koko joukkiolla yksittäisiä asioita.

Kiitän mielenkiinnosta ja toivottavasti tapaamme vajaan kahden viikon päästä iloisin ja luovin (sekä hiukkasen hulluin) mielin!

Ystävällisin terveisin,

Antti

P.S. Inkeri Klubia edustamassa kävi edellinen ryhmä, eli Aili, Viola ja Veikko. Seuraavassa klubin tapaamisessa käymme ideoimaan klubin osallistumista 23. elokuuta 2014 Imatra-päivän juhliin.
Comments